Over

Oorverdoofend is het resultaat van vier jaar ploeteren in de wondere wereld van Bera-testen, ziekenhuizen, audiologen, logopedisten, klinische genetica, gezinsbegeleiders, peutercommuncatiegroepen, uren en uren aan gebarentaallessen, ontelbare taal- en ontwikkelingstesten, speciaal-onderwijs-inclusief-taxivervoer, van hot naar her rijden…en weer terug…en dat allemaal omdat wij gezegend zijn met twee lieve kleine dove kinderen.

Oorverdoofend is ook het begin van mijn wens om ervaringen te delen. Om te laten horen wat er toedoet en waar wellicht minder nadruk op zou mogen liggen. Hoe bijzonder of eigenlijk doodnormaal onze kinderen zijn. Wat communiceren nou eigenlijk écht is. En welke lessen je in een pressure cooker over je krijgt uitgestort in tijden van tegenslag, slecht nieuws en nog meer slecht nieuws. Maar oorverdoofend gaat ook over intuïtie, doorzettingsvermogen, trots en overwinning, maar bovenal over verbinding. En wat mij betreft mag dat oorverdovend zijn!

Miriam Hekker

Miriam Hekker

Amsterdam, februari 2013

View Miriam Hekker's LinkedIn profileView Miriam Hekker’s profile

4 gedachtes over “Over

  1. Ik heb weliswaar geen idee van alles wat er komt kijken bij jullie situatie met dove kinderen, maar zingeving en verbinding is wat ons verbind. Daar werk ik mee. Mooi dat je dit doet, ik kan er vast van jouw/jullie ervaringen leren en mij erdoor laten inspireren….Ik ga je volgen!

    • Wauw Monique, ik heb met interesse net jouw website bekeken, wat schrijf je fijn en wat een mooi en interessant onderwerp/methode. Bij quantum (metafysica) denk ik gelijk aan What the Bleep do we know…en Tim Ferris ligt ook bij mij op het nachtkastje :-). Ik ga jouw blog volgen, zingeving en verbinding, ja, daar ben ik helemaal voor!

Wil je reageren? Graag, dat kan hier!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.